Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Vorige | Volgende
Verkocht

Oude Badweg 152 A- 10 Haren Gn

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Deze, aan de borders van het Paterswoldse meer gelegen bouwkavel kunt u zelf invullen met een prachtige recreatiewoning. Het is een ideaal uitgangspunt als u zelf wilt bouwen en van watersport houdt. Droomt u er al langer van om in uw eigen huis te verblijven aan het Paterswoldse meer en wilt u uw eigen huis (laten) ontwerpen? Alle aansluitingen voor de nutsvoorzieningen liggen er al dus u kunt zo...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater

Omschrijving

Deze, aan de borders van het Paterswoldse meer gelegen bouwkavel kunt u zelf invullen met een prachtige recreatiewoning. Het is een ideaal uitgangspunt als u zelf wilt bouwen en van watersport houdt.

Droomt u er al langer van om in uw eigen huis te verblijven aan het Paterswoldse meer en wilt u uw eigen huis (laten) ontwerpen? Alle aansluitingen voor de nutsvoorzieningen liggen er al dus u kunt zo aan de slag! En als het straks klaar is kunt u genieten van alle flora en fauna die deze plek biedt. Het uitzicht vanuit uw huis en de tuin is heerlijk, in alle jaargetijden en weersomstandigheden. Houdt u ervan de natuur te beleven vanuit een comfortabele basis? Zoekt u een begin- en eindpunt voor boottochtjes? Wilt u in de winter schaatsen vanaf uw eigen steiger? Vanaf dit punt kan dat op een wel heel idyllische manier.

De vakantiehuizen aan de Oude Badweg vormen al jaren een goed bewaard, goed verzorgd en zeer gewild publiek geheim. Het natuurgebied biedt ruimte aan niet-uniforme vakantiehuizen die elkaar totaal niet in de weg zitten. Sommige zijn bescheiden, andere van een flink formaat. Wat alle huizen delen, is een mooi perceeloppervlak en dat schitterende uitzicht op het water.

Het huisje aan de Oude Badweg 152A-10 is bescheiden en u kunt het gebruiken maar het gros van de kijkers zal waarschijnlijk iets nieuws gaan bouwen zoals al meer in deze omgeving is gebeurd. U zou het ontwerp van de buren zo over kunnen nemen of u laat uw eigen fantasie de loop. Aan u de keus!

Opgelet: om bij het huisje te komen, loopt u ongeveer 8 minuten over een goed onderhouden paadje. Uw auto blijft achter op de laatste centrale parkeerplaats. Om bij de parkeerplaatsen te komen moet men door een beveiligde slagboom.


Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
525 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haren
Sectie
I
Perceel
2544
Oppervlakte
525 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden