Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Vorige | Volgende
Verhuurd

Felland-Noord 12 K HAREN GN

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Moderne en strakke, volledig en luxe afgewerkte, zelfstandige kantoorruimte met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het geheel is in 2014 gebouwd aan de rand van Haren en en is goed bereikbaar. Het is een kleinschalig complex met 10 bedrijfsunits op een bescheiden bedrijventerrein. De moderne kantoorruimte ligt op de eerste verdieping en heeft een eigen entree met kleine bergruimte op de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
107 m²

Omschrijving

Moderne en strakke, volledig en luxe afgewerkte, zelfstandige kantoorruimte met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het geheel is in 2014 gebouwd aan de rand van Haren en en is goed bereikbaar. Het is een kleinschalig complex met 10 bedrijfsunits op een bescheiden bedrijventerrein.

De moderne kantoorruimte ligt op de eerste verdieping en heeft een eigen entree met kleine bergruimte op de begane grond. De trap leidt naar de eerste verdieping met een prachtige kantoorruimte met een antracietgrijze gietvloer en groot panoramisch raam, half verscholen een strakke witte en luxe keuken met vaatwasser, kookplaat en koelkast, een modern toilet met voorportaal en fontein en twee archiefruimtes. Het pand wordt verwarmd door een individuele CV-ketel en beschikt over airco en mechanische ventilatie.

Het netto oppervlakte van de ruimte op de eerste verdieping is circa 100 m² en op de begane grond circa 7 m².

Het pand is gelegen aan de rotonde van de weg van Haren naar Waterhuizen en tegenover de Formido. Andere bedrijven in het complex zijn een assurantietussenpersoon, twee vloerenbedrijven (parketvloeren, gietvloeren, tapijt etc.), Fit20, een fysiotherapeut, een woningstoffeerbedrijf en een makelaar.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Perceel
1.620 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haren
Sectie
G
Indexnummer
11
Perceel
2907
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden