Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Vorige | Volgende
Verkocht

Zuurseweg 28 * PEIZE

Deze woning is verkocht

Omschrijving

In het pittoreske centrum van Peize, aan één van de meest rustieke straten ligt, op een zeer aanlokkelijk perceel van 1935 m², een woning met een rijke historie (het oorspronkelijke huis dateert uit 1660). Heeft u behoefte aan een plek met ruimte nabij de dorpskern maar tegelijkertijd met uitzicht op rijen beukenbomen, weilanden en de voormalige pastorie, in een dorp dicht bij uitvalswegen, dan is...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1950
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht

Omschrijving

In het pittoreske centrum van Peize, aan één van de meest rustieke straten ligt, op een zeer aanlokkelijk perceel van 1935 m², een woning met een rijke historie (het oorspronkelijke huis dateert uit 1660). Heeft u behoefte aan een plek met ruimte nabij de dorpskern maar tegelijkertijd met uitzicht op rijen beukenbomen, weilanden en de voormalige pastorie, in een dorp dicht bij uitvalswegen, dan is de Zuurseweg in Peize een schitterende optie. Het huis biedt in haar huidige vorm 91 m² woon- en leefruimte. Sinds de jaren '50-'60 is er weinig aan het huis veranderd. Het huis is wel altijd met liefde onderhouden. Dit maakt dat u voor een zorgvuldig bewaarde, zeer oorspronkelijke tijdcapsule vol mogelijkheden kiest waarbij het bestemmingsplan mogelijkheden te over biedt.

Het perceel bereikt u via een klinkerweg. Uw land wordt begrensd door mooie volwassen bomen en, even verder, een vrijwel onbegrensd uitzicht. De huidige woning ligt aan de straatkant maar mocht u vooral door de plek gegrepen worden, dan zijn er ook mogelijkheden om het perceel opnieuw in te richten met een nieuwe grotere woning of zoals de gemeente goedkeurt, het perceel in tweeën splitsen teneinde een extra vrijstaande woning te bouwen aan de Stelmaker achterop het perceel.

Beneden vindt u de bescheiden woonkamer met fantastische uitzicht, een zeer oorspronkelijke keuken uit de jaren '50, toegang tot de droge kelderkast, een slaapkamer aan de voorzijde en een badkamer met wastafel, toilet en douche. Achter de ruime bijkeuken vindt u de grote schuur met onder andere een originele aardappelopslag.

Boven vindt u twee knusse slaapkamers met vrij uitzicht aan weerszijden van de overloop, en flink wat bergruimte (kasten en knieschotten).

De combinatie van de locatie en landelijke feel&touch maakt dit tot een gewild plekje voor straks misschien wel twee gezinnen!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
1950
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1935 m²

Indeling

Voorzieningen
rookkanaal

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant HR
Bouwjaar ketel
2015
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Peize
Sectie
G
Perceel
1508
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht
Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden